Vandaag besteld, morgen in huis*

Verzendopties & Kosten

Verzenden & Kosten

Vind hier informatie over bezorgopties, verzending en verzendkosten.
Verzendkosten, avondbezorging en meer

1. THUIS BEZORGEN DOOR PostNL

  • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij dezelfde (werk) dag je bestelling nog naar je op. De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag bij je afgeleverd (m.u.v. zondag).
  • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace van je bestelling. Je kunt je bestelling in één oogopslag volgen. Kun je jouw bestelling niet volgen of heb je geen track- en trace ontvangen? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972
  • PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag.

Niet thuis bij aflevering?

Ben je niet thuis en kunnen zij het pakket ook niet bij je buren afleveren? Dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals bij je aangeboden? Ook bestaat de mogelijkheid het pakketje af te halen bij het dichts bij zijnde servicepunt van PostNL

Verzendkosten Nederland:

Vervoerder   Tarief   Gratis Vanaf  
PostNL € 4.95 € 50.00

Verzendkosten België:

Vervoerder   Tarief   Gratis Vanaf  
PostNL € 5.95 € 50.00

 


2. PAKKET OPHALEN BIJ EEN PostNL- Punt (alleen voor Nederlandse bestellingen)

De keuze is aan u
Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om zijn bestelling in ontvangst te nemen. Met een PostNL-punt in de buurt bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt.

Ruime openingstijden
PostNL locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend.

HOE WERKT HET?

Kies uw PostNL-punt locatie
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, moet u beslissen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PostNL locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Notificatie
Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u via mail een bevestiging en een track & tracé code. Hiermee kunt u zien wanneer uw zending op de afhaal locatie aanwezig is. Daarna kunt u, met uw legitimatie, de bestelling afhalen!

Servicekaders
Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van PostNL Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het doorgaans de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Wat zijn de kosten?
Wij bieden de service van PostNL volledig gratis aan!

Pick Up Point bezorging door DPD International

  • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij de eerstvolgende werkdag je bestelling naar je op (let op, alleen op werkdagen). Nadat je bestelling verstuurd is, wordt deze binnen 2-3 dagen afgeleverd op een DPD pick up point naar keuze.
  • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace van je bestelling. Je kunt je bestelling in één oogopslag volgen. Kun je jouw bestelling niet volgen of heb je geen track- en trace ontvangen? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972 (vanuit het buitenland).
  • DPD bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag.


DPD Pick Up Point levering!
Je pakket wordt direct aangeboden op een DPD Pick up point op werkdagen. Zie je tracking.

Verzendkosten Duitsland – Oostenrijk:

Vervoerder   Tarief   Gratis Vanaf  
DPD € 7.95 € 75.00

Verzendkosten Denemarken – Frankrijk – Luxemburg:

Vervoerder   Tarief   Gratis Vanaf  
DPD € 11.95 € 100.00

1. THUIS BEZORGEN DOOR Partner PostNL

  • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij dezelfde (werk) dag je bestelling nog naar je op. De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 3-5 werkdagen bij je afgeleverd.
  • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace van je bestelling. Je kunt je bestelling in één oogopslag volgen. Kun je jouw bestelling niet volgen of heb je geen track- en trace ontvangen? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972
  • PostNL Partner bezorgt pakketten van maandag t/m Vrijdag.

Niet thuis bij aflevering?

Ben je niet thuis en kunnen zij het pakket ook niet bij je buren afleveren? Dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals bij je aangeboden? Ook bestaat de mogelijkheid het pakketje af te halen bij het dichts bij zijnde servicepunt van de Partner van PostNL.

Verzendkosten:

Vervoerder   Tarief   Gratis Vanaf  
PostNL € 13.95 € 100.00

 

Wil je jouw bestelling laten bezorgen op een adres binnen EU? Neem contact op met onze klantenservice via: [email protected] of +31 (0)46 8507972.
Wij rekenen de verzendkosten graag voor je uit.


Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via: [email protected] of +31 (0)46 8507972

Wij zijn bereikbaar op maandag van 13.00u t/m 17.00u en van dinsdag t/m zaterdag van 11.00u t/m 17.00u.
Wij helpen je graag!

Op de hoogte blijven van de beschikbaarheid? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht wanneer dit product weer beschikbaar is. Wij gebruiken je e-mailadres enkel voor deze melding.