Vandaag besteld, morgen in huis*

Over Ons

Bardolino – kwaliteit staat voor alles!

Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in sport- en voedingssupplementen. In al die jaren hebben we een enorme ervaring en kennis op gedaan – kennis van producten maar ook van jou als klant.

We weten als geen ander hoe we die kennis kunnen gebruiken om jou te helpen. We leveren graag maatwerk. Of dat nu gaat om extra spiermassa, afvallen, fitter zijn of een betere gezondheid, wij kunnen je helpen. Ons advies kost je helemaal niets. Dit als blijk van waardering dat je ons kiest en vertrouwd voor je aankopen.

Ons inkoop team is dagelijks actief en uiterst gedreven om de beste A-merken en meest populaire producten aan te bieden van over de hele wereld op bardolino.nl.

Kwaliteit staat voor alles. Daar begonnen we mee. Kwaliteit in advies, maar ook in onze klantenservice. Heb je een vraag of misschien wel een klacht, we zullen alles op alles zetten om je te helpen en tevreden te stellen. Dat kan per e-mail, telefoon, online maar ook gewoon via whatsapp.

Heb je een suggestie voor ons? Laat het ons ook weten. Als we er wat mee kunnen doen, krijg jij een kleine beloning van ons. Zo helpen we elkaar.

Graag tot uw dienst Bardolino.nl

Op de hoogte blijven van de beschikbaarheid? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht wanneer dit product weer beschikbaar is. Wij gebruiken je e-mailadres enkel voor deze melding.

No fields found, please go to settings & save/reset fields