Vandaag besteld, morgen in huis*

Rewards

Spaarpunten

Spaar met elke bestelling voor korting

Het spaarpunten programma van Bardolino.nl maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op uw volgende bestelling. Bij elke bestelling die u plaatst ontvangt u spaarpunten.

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Wanneer u een account bij ons aanmaakt geeft u dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om u als vaste klant te bedanken.

U ontvangt op de volgende manier punten:

  • Maak een account aan – Voor het aanmaken van een account bij ons ontvangt u 100 spaarpunten.
  • Plaats een bestelling – Iedere keer dat u een bestelling bij ons doet zult u hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. Deze punten worden toegevoegd aan uw saldo en dit kunt u inzien in uw account onder het menu spaarpunten.
  • Plaats een review na uw bestelling – Enkele dagen na uw bestelling ontvangt u van ons een mailtje met de mogelijkheid om een beoordeling in te vullen. Voor het invullen van een beoordeling ontvangt u 250 spaarpunten. U beoordeling dient wel nuttig te zijn! U geeft een korte omschrijving over de aangekochte producten en evt. ervaring met bardolino.nl. Voldoet uw beoordeling niet aan een van deze punten, dan zullen we de beoordeling niet goedkeuren en worden er geen punten toegekend.
  • Vul je verjaardag in bij je profiel – Op je verjaardag ontvang je dan 250 punten van ons als cadeau (binnen 14 dagen na je verjaardag te besteden).

Dus we zouden zeggen; ga aan de slag, schrijf wat leuke reviews, help andere geïnteresseerden hiermee in hun keuze. Als waardering van je inzet ontvang extra spaarpunten.

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die u uitgeeft op onze site. Voor iedere € 1,- die u uitgeeft ontvangt u €0,01 in de vorm van spaarpunten. Zomaar, als extraatje van ons, hier hoef je niets meer of minder voor te doen.

U kunt spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. U kunt de optie ‘gebruik mijn spaarpunten’ selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Hier staat ook uw huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

U kunt al beginnen met inwisselen vanaf 100 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €1,-. Het maximale aantal spaarpunten wat u kunt verzamelen is 15.000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €150,-. Daarboven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat u punten heeft ingewisseld.

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

Spaarpunten zullen na 180 dagen hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2021 heeft u 20 punten gespaard, deze 20 punten zullen verlopen op 1 juli 2021.

Notitie: U kunt zich in uw account registreren voor het ontvangen van berichten iedere keer wanneer uw puntensaldo verandert. U ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. De meldingen betreffende uw saldo kunt u in uw account onder het menu spaarpunten inschakelen.


Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via: [email protected] of +31 (0)46 8507972

Wij zijn bereikbaar op maandag van 13.00u t/m 17.00u en van dinsdag t/m zaterdag van 11.00u t/m 17.00u.
Wij helpen je graag!

Op de hoogte blijven van de beschikbaarheid? Laat hieronder je e-mailadres achter en je ontvangt een bericht wanneer dit product weer beschikbaar is. Wij gebruiken je e-mailadres enkel voor deze melding.