UIT WELKE VERZENDMETHODEN KAN IK KIEZEN BINNEN NEDERLAND?

1. THUIS BEZORGEN DOOR PostNL

 • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag je bestelling nog naar je op. De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag bij je afgeleverd (m.u.v. zondag).
 • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace-code. Kijk op http://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/. Vul de track- and trace-code in en volg je pakket. Kun je jouw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972
 • PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag.

Niet thuis bij aflevering?

Ben je niet thuis en kunnen zij het pakket ook niet bij je buren afleveren? Dan wordt het pakket de volgende dag nogmaals bij je aangeboden? Ook bestaat de mogelijkheid het pakketje af te halen bij het dichts bij zijnde servicepunt van post.nl


2. PAKKET OPHALEN BIJ EEN PostNL POSTKANTOOR (PAKJEGEMAK)

De keuze is aan u
Wie winkelt op internet hoeft niet meer thuis te blijven om zijn bestelling in ontvangst te nemen. Met PakjeGemak bepaalt u zelf waar en wanneer u uw bestelling ophaalt.

Ruime openingstijden
PakjeGemak locaties kennen ruime openingstijden. Zo zijn op koopavonden ruim 600 locaties tot 20:00 uur of later open. Op zaterdagen zijn ongeveer 1600 locaties geopend.

HOE WERKT HET?

Kies uw PakjeGemak locatie 
Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, moet u beslissen waar de zending naar toe moet worden gestuurd. U kunt kiezen voor een huis/werkadres, maar ook voor een PakjeGemak locatie. Op basis van postcode, plaatsnaam of regio worden de dichtstbijzijnde locaties getoond, inclusief openingstijden. U maakt een keuze en vervolgt het bestelproces op de website.

Notificatie 
Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u via mail een bevestiging en een track & tracé code. Hiermee kunt u zien wanneer uw zending op de afhaallocatie aanwezig is. Daarna kunt u, met uw legitimatie, de bestelling afhalen!

Servicekaders 
Van toepassing zijn de servicekaders zoals u die kent van PostNL Pakketservice. De overkomstduur is in de regel 24 uur. Na verzending van het pakket, kan het doorgaans de volgende dag na 16:00 uur afgehaald worden.

Wat zijn de kosten?
Wij bieden de service PakjeGemak volledig gratis aan!


3. AVONDBEZORGING

Laat uw bestelling voortaan ook op maandag- t/m vrijdag bezorgen.
Bent u overdag niet in de gelegenheid om uw bestelling aan te nemen van de postbode? Kies dan voor onze avondbezorging door PostNL. Op maandag t/m vrijdag kan uw bestelling bezorgd worden tussen 18.00 – 21.30 uur.

Hoe werkt het?

 • Plaats de gewenste artikelen in uw winkelmand.
 • Kies vervolgens in Stap 2. Bezorgen voor PostNL.
 • Bij de bezorgdag keuze kiest u voor levering op een doordeweekse dag.
 • Vervolgens kiest u het tijdvak waarin PostNL uw pakket mag bezorgen.

Wat kost het?
De avondbezorging kost 1,50 extra, dit komt bovenop de standaard verzendkosten van 3,95 als u voor minder dan 35.- besteld.

Uitzonderingen:

 • PostNL biedt niet voor alle postcodes avondbezorging aan. Indien uw postcode is uitgezonderd voor de avondbezorging van PostNL, kunt u niet kiezen voor het tijdvak van de avondbezorging.
 • Bij de keuzemogelijkheid van avondbezorging door PostNL is de optie ‘bij de buren afleveren’ helaas niet mogelijk. Als u niet aanwezig bent op het aflevermoment, biedt de postbode uw pakket de volgende dag nogmaals aan. Let op: dit bezorgmoment kan ook overdag zijn.
 • Deze service is momenteel alleen beschikbaar voor Nederlandse postcodes en dus niet geldig voor bezorging in België.

Verzendkosten en evt. toeslagen:

Vervoerder   Tarief      Gratis vanaf Avondbezorging Rembours
PostNL € 3.95  € 35.00 € 1.50 € –

UIT WELKE VERZENDMETHODEN KAN IK KIEZEN BIJ VERZENDING NAAR HET BUITENLAND?

BELGIE:

Thuis bezorgen door PostNL

 • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij dezelfde dag je bestelling nog naar je op. De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag bij je afgeleverd (m.u.v. zondag).
 • Zodra wij je bestelling versturen, ontvang je per e-mail de track- en trace-code. Kijk op http://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/. Vul de track- and trace-code in en volg je pakket. Kun je jouw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972 (vanuit het buitenland).
 • PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag. Het is mogelijk om je pakket onder rembours te verzenden met deze verzendmethode.

Niet thuis bij aflevering?
Uw pakket wordt 2x aangeboden op opeenvolgende werkdagen. Ben je bij aflevering niet thuis? Dan laat de chauffeur een bericht achter, zij komen de eerst volgende werkdag nogmaals bij je langs. Ook bestaat de mogelijkheid het pakketje af te halen bij het dichts bij zijnde servicepunt.

Verzendkosten:

Vervoerder      Tarief       Gratis Vanaf
PostNL € 4.95 € 50.00

DUITSLAND & OOSTENRIJK:

Thuis bezorgen door PostNL

 • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij de volgende werkdag je bestelling naar je op (let op, alleen op werkdagen). Nadat je bestelling verstuurd is, wordt deze binnen 2-3 werkdagen bij je afgeleverd.
 • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace-code. Kijk op http://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/. Vul de track- and trace-code in en volg je pakket. Kun je jouw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972 (vanuit het buitenland).
 • PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag.


Niet thuis bij aflevering?
Je pakket wordt 3x aangeboden op opeenvolgende werkdagen. Ben je bij aflevering niet thuis? Dan laat de chauffeur een bericht achter, zij komen de eerst volgende werkdag nogmaals bij je langs. PostNL levert niet af bij buren.

Verzendkosten:

Vervoerder      Tarief      Gratis Vanaf
PostNL € 9.90 € 100.00

OVERIGE LANDEN:

Thuis bezorgen door PostNL

 • Als je voor 17.00 uur besteld versturen wij de volgende werkdag je bestelling naar je op (let op, alleen op werkdagen). Nadat je bestelling verstuurd is, wordt deze binnen 3-5 werkdagen bij je afgeleverd.
 • Zodra wij je bestelling versturen, ontvangt je per e-mail de track- en trace-code. Kijk op: http://www.postnl.nl/ontvangen/post-ontvangen/track-en-trace/. Vul de track- and trace-code in en volg je pakket. Kun je jouw bestelling niet terugvinden? Bel ons dan via +31 (0)46 8507972 (vanuit het buitenland).
 • Post.nl bezorgt pakketten van maandag t/m vrijdag.

Niet thuis bij aflevering?
Je pakket wordt 3x aangeboden op opeenvolgende werkdagen. Ben je bij aflevering niet thuis? Dan laat de chauffeur een bericht achter, zij komen de eerst volgende werkdag nogmaals bij je langs. PostNL levert niet af bij buren.


Wat zijn de overige verzendkosten binnen EU?

Wil je jouw bestelling laten bezorgen op een adres binnen EU? Neem contact op met onze klantenservice via: [email protected] of +31 (0)46 8507972. Wij rekenen de verzendkosten graag voor je uit.


Heb je een andere vraag?
Neem gerust contact op met onze klantenservice via: [email protected] of +31 (0)46 8507972

Wij zijn bereikbaar op maandag van 13.00 uur t/m 17.00 en van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur t/m 17.00 uur.
Wij helpen je graag!

Main Menu