Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Ultra CLA

Supashape

Artikel #: SPS5102

Ingredient: CLA   Doel: Algemene gezondheid

Schrijf de eerste review van dit product

€ 14,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Ultra CLA - Supashape

Details

Onderzoek heeft uitgewezen dat het maximaal krachtige CLA proefpersonen helpt lichaamsvet te gebruiken als brandstof en een winst aan spiermassa oplevert.

Supashape Ultra CLA is een natuurlijk voorkomend vetzuur dat heeft bewezen zeer effectief te zijn bij gewichtsbeheersing.

Van CLA is klinisch aangetoond dat het helpt bij het 'hervormen' van het lichaam in slechts 8 tot 12 weken in combinatie met een evenwichtige voeding en trainingsprogramma, door het ondersteunen van de reductie van lichaamsvet en opbouw van de spiermassa.

CLA remt de activiteit van lipoproteïne “lipase”, een enzym dat ervoor zorgt dat vetten vanuit de bloedbaan opgeslagen worden in vetcellen. Door het remmen van het transport van vetzuren naar de vetcellen wordt de accumulatie van lichaamsvet belemmerd. Verder stimuleert CLA de afbraak van opgeslagen lichaamsvet (lipolyse) en aanvullende studies hebben aangetoond dat CLA de daadwerkelijke afbraak van vetcellen verhoogt, waardoor er een vermindering van het aantal vetcellen in het lichaam plaatsvindt.

Aanbevolen gebruik:

Voor een optimale vetreductie en een grotere spiermassa, gebruik 3000mg CLA per dag in combinatie met een voedzaam, vetarm dieet.

Als voedingssupplement, neem 1-2 softgels bij het ontbijt en het avondmaal, gebruik maximaal 3 x 1000 mg softgels per dag. Of gebruik zoals aanbevolen door je voeding adviseur.

Voor de beste resultaten combineren met Ultra CLA Supashape met Supashape's Diet Whey Meal Replacement en een trainingsprogramma en caloriearm dieet dat weinig vet en suikers bevat. Drink minimaal 2-3 liter vocht per dag. Lees het volledige etiket voor gebruik en volg de instructies op.

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating