Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Thermo Lean

Supashape

Artikel #: SPS5103

Ingredient: L-Carnitine   Doel: Gewichtsverlies

Schrijf de eerste review van dit product

€ 24,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Thermo Lean - Supashape

Details

Supashape`s Thermo Lean is een geavanceerde thermogene vetverbrander, wetenschappelijk geformuleerd met een precieze mix van "thermo voedingsstoffen" en andere synergetisch gecomplexeerd ingrediënten.

Deze geavanceerde thermogene formule wordt gesuspendeerd in een geavanceerde vloeibare levering matrix en ingekapseld met behulp van gepatenteerde Licap ™ vegetarische capsule technologie.

De geavanceerde vloeibare levering matrix zorgt ervoor dat de belangrijkste actieve ingrediënten efficiënt worden geabsorbeerd en snel geleverd aan weefsel zorgen voor een snelle actie en maximale potentie richten.

Supashape`s Thermo Lean bevat ook een natuurlijke schildklier ondersteuning complex, ontworpen om het optimaliseren van schildklierhormoon productie te helpen en daarmee uw inspanningen te ondersteunen om ervoor te zorgen dat je stofwisseling draait op maximale efficiëntie!

Een belangrijk ingrediënt in THERMO LEAN is wetenschappelijk bewezen dat KRACHTIG resultaten

Een van de belangrijkste ingrediënten in de Thermo Lean formule wetenschappelijk getest in een open veld onderzoek bij een groep met overgewicht (BMI groter dan 25).

Het overgewicht, maar anders gezonde proefpersonen, ontving de formule tweemaal daags, eenmaal `s morgens en eenmaal` s avonds voor acht weken. Elke deelnemer werd gevraagd naar hun vorige dagelijkse lichaamsbeweging en eetgewoonten te behouden.

Tijdens de acht weken durende studie, de gemiddelde waarden voor het lichaamsgewicht en het vetgehalte aanzienlijk gedaald, terwijl de vetvrije massa aanzienlijk toegenomen in vergelijking met de uitgangswaarden.

 

 

Aanbevolen gebruik:

Als een voedingssupplement, neem 2-3 capsules met een glas water 2 keer per dag. Neem een onmiddellijk vóór het ontbijt serveren en ander dienen onmiddellijk voor de lunch of middag snack.

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating