Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

DIET WHEY - 1800g *SALE*

Supashape

Artikel #: SPS1002

Ingredient: Ei-Eiwit   Doel: Gewichtsverlies

Schrijf de eerste review van dit product

€ 39,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

  • Koop 2 voor € 34,90 per stuk. en bespaar 13%

* Verplichte velden

€ 39,90

DIET WHEY - 1800g *SALE* - Supashape

Details

 

De ultieme eiwitrijke dieet shake

Supashape’s Diet Whey is een maaltijdvervanger met hoogwaardige eiwitbronnen en voedingsstoffen die bijdraagt aan verbetering van de spiermassa, zorgt voor ondersteuning bij inspanningen en het lichaamsvet vermindert.

Supashape’s Diet Whey bevat lage GI koolhydraten en een precieze ‘time-release’ mix om verzadiging te maximaliseren en een hongergevoel of energie crashes gedurende de dag te voorkomen. Whey Protein is een combinatie van whey concentraat, isolaat en –hydrolysaat welke snel werkende eiwitbronnen zijn voor het herstel van de spieren, terwijl soja-eiwit isolaat en calcium caseïnaat een medium en slow-werkende functie hebben om een hongergevoel te voorkomen gedurende je drukke werkdag.

Er worden veel eiwitrijke dieetpoeders en maaltijdvervangers op de markt aangeboden met hoogwaardige eiwitbronnen, deze bevatten veelal dextrose en/of maltodextrine en/of fructose als primaire bron van koolhydraten. Een maaltijdvervanger die beweert je te ondersteunen bij inspanningen, lichaamsvet te verminderen en spiermassa op te bouwen zou idealiter geen suikers of andere GI koolhydraten moeten bevatten. Supashape’s Diet Whey maaltijdvervanger bevat havermout als koolhydraten bron, uniek en baanbrekend als eerste op de markt. Prebiotische vezels, een ‘time-release’ proteïne samenstelling, onmisbare omega 3 vetten en lage GI koolhydraten van gemalen haver zorgen voor voldoende vezels, proteïnen, koolhydraten en essentiële vetten om je 3-4 uur te verzadigen, perfect voor mensen die prestaties en uiterlijk willen verbeteren.

Bovendien is de Supashape Diet Whey maaltijdvervanger samengesteld uit een scala van andere ondersteunende voedingswaarden die je algehele gezondheid en gewichtsverlies ondersteunen, zoals:

  • Essententiele vetzuren: voor optimale gezondheid, vitaliteit en stofwisseling
  • Vitaminen & mineralen: belangrijke voedingsstoffen die ondersteuning bieden voor een sportieve en gezonde levensstijl
  • L-carnitine: een aminozuur dat essentieel is voor het efficiënt metabolisme van lichaamsvet
  • EGCG groen thee extract: op basis van het belangrijke bioactieve polyfenol, EGCG, dat essentieel is voor gewichtsbeheersing, wordt het lichaamsvet verminderd door de stofwisseling te verbeteren en de vetverbranding te verhogen
  • Chromium picolinaat: chroom is essentieel voor het behoud van optimale insuline prestaties en het versterkende effect van insuline in het lichaam. Door het effect van insuline in het lichaam te verhogen kan de opname van glucose verbeterd worden en het verlangen naar suiker verminderd, wat leidt tot een betere vetverbranding.

INGREDIENTS: Supashape Diet Whey Protein Complex (high biological value, protein & amino acid complex composed of: Ultra and Cross-Flow Micro-Filtered Whey Proteins, Whey Protein Hydrolysate, Calcium Caseinate, Soy Protein Isolate, Fat Free Dairy Solids, Taurine, L-Carnitine, L-Glutamine, L-Leucine, L-Valine & L-Isoleucine), Cocoa, Oatmeal Powder, Corn Starch, Inulin, Soya Lecithin, Flavours, Xantham gum, Guar Extract, Vitamin & Mineral Blend (Calcium Phosphate, Sodium Phosphate, Sodium Chloride, Ascorbic Acid, Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, Pantothenic acid, Nicotinamide, Biotin, Folic Acid & Chromium Picolinate), Omega 3 Fish oil powder, Green Tea Extract – 45% EGCG, Sucralose (non nutritive sweetener).

Aanbevolen gebruik:

Voeg 2 eetlepels Dieet Whey toe aan circa 250-300 ml koud water of vetvrije melk. Op deze manier vormt u een romige, rijke shake. Deze shake gaat vervolgens circa 45 seconden in de blender, tezamen met enkele ijsklontjes.

Herhaal bovenstaande tweemaal daags en voorzie uzelf daarmee van een zeer voedzame proteïnenshake  en creëer dat gespierde, gezonde lichaam.

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating