Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Carnitine Lean

Supashape

Artikel #: SPS5201

Ingredient: L-Carnitine   Doel: Vetverbranding

Schrijf de eerste review van dit product

€ 14,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Carnitine Lean - Supashape

Details

 

Slim, verantwoord en snel gewicht verliezen? Dat kan! Met de capsules van Carnitine Lean.

Carnitine Lean is een geavanceerd, vrij van stimulerende middelen en wetenschappelijk ontwikkelde methode om uw stofwisseling te ondersteunen en te verbeteren. De synergetische werking tussen L-Carnitine en groene thee extracten maakt Carnitine Lean een welkome aanvulling op uw dagelijkse dieet.

Hoe werkt Carnitine Lean precies?

Carnitine Lean helpt de vetverbranding in uw lichaam te stimuleren en doet dat dankzij 2 zeer actieve ingrediënten.

L-Carnitine

Vetcellen worden in spiercellen verbrand om de spieren van energie te voorzien. Dit verbrandingsproces vindt plaats binnen structuren onder de naam mitochondria. Vetcellen zijn helaas verminderd in staat om door het mitochondria-membraan heen te dringen, en dus te verbranden, wanneer er niet voldoende L-Carnitine in het lichaam aanwezig is.

Onderzoek toont nu aan dat de vetverbranding binnen spiercellen toeneemt naarmate er meer L-Carnitine aanwezig is. Dankzij de aanvulling van L-Cartininedoor het gebruik van Carnitine Lean zult u dan ook snel, meer vet verbranden.

Groene thee extracten

Groene thee is rijk aan polyphenols. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat groene thee kan bijdragen aan gewichtsverlies dankzij de aanwezigheid van de meest belangrijke variant van polyphenol: Epigallocatechin Gallate (EGCG).

EGCG draagt bij aan een toename van vetoxidatie, een zeer belangrijk proces waarbij vetcellen worden geïsoleerd waarna deze eenvoudiger zijn te verbranden. 

Carnitine Lean bevat in hoge mate extracten EGCG en draagt daarmee actief bij aan het vetverbrandingsproces binnen het lichaam. De gevolgen zijn gewichtsverlies, een afname van lichaamsvet en een toegenomen gevoel van zelfvertrouwen!

                 

In programma. De resultaten waren dat de L-carnitine groep verloor gemiddeld 11,24 pondterwijl de placebo groep verloor gemiddeld 1,14 pondHet verschil was statistisch zeer significant (<0,001).

ReferentieSufengZZhichian HJianping L*** S. L-Carnitine's effect op uitgebreide programma van het gewichtsverlies bij obese adolescentenActa Nutr Sin 199719 (2) :146-150.

Other Ingredients: Calcium Phosphate, Starch, Magnesium Stearate.

Allergens: None.
This product is made in a facility that uses egg, dairy, soy, wheat (gluten) and nuts.

Aanbevolen gebruik:

Het gebruik van Carnitine Lean is zeer eenvoudig:

  • Neem dagelijks 2-3 capsules Carnitine Lean;
  • Voeg de capsules toe aan uw voedsel;
  • Afwijkend gebruik is mogelijk als gevolg van advies van uw diëtist(e)

Voor een optimaal resultaat combineert u het gebruik van Carnitine Lean met het gebruik van Pro Advanced Thermo Lean, een uitgebalanceerd voedingspatroon, voldoende lichaamsbeweging en een minimum van 2-3 liter vocht per dag.

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating