Product was successfully added to your shopping cart.
+31 (0)46 8507 972 | CONTACT

0artikel(en)

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

C4 Pre-Workout Explosive Energy, 30 Servings

Cellucor

Artikel #: CEL3001

Ingredient: Beta-Alanine   Doel: Betere Trainingen

Schrijf de eerste review van dit product

€ 19,90

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 19,90

C4 Pre-Workout Explosive Energy, 30 Servings - Cellucor

Details

The most explosive Pre-Workout intensifier:

 • De Pre-Workout met NO3, extreme spierpomps!
 • Optimale spiergroei, harde volle spiermassa!
 • Krachtige energie boost voor een geweldige training
 • Verhoogde vetverbranding tijdens de training
 • Waanzinnige spierkracht
 • De sterkste creatine, gepatenteerd Creatine Nitraat!
 • Spierherstel al tijdens de training
 • Enorme verbetering prestaties
 • Langer doorgaan, meer uithouding in de spieren


De ingredienten in C4 Extreme Pre-Workout:

Creatine Nitraat -
naast de kracht en spiermassa die deze 10x beter opneembare creatine je geeft is Creatine Nitraat een zeer krachtige vasolidator, het onspant de bloedvaten in de spieren waardoor veel grotere hoeveelheden bloed, zuurstof en opbouwende stoffen de spieren bereiken, voor optimale groei en prestaties. Dit effect geeft je direct een enorme pomp in de werkende spieren. Ook afvalstoffen die prestaties remmen worden sneller weggenomen. Creatine Nitraat is de nieuwe krachtige creatine voor Hardcore Bodybuilders.

 • 10x beter opneembaar als Creatine Monohydraat
 • Geeft een enorme spierpomp
 • De sterkste creatine voor spiermassa!
 • Sterke krachtopbouw als met andere creatine
 • Betere prestaties
 • Herstel al tijdens de training


Beta Alanine – het meest effectieve stofje om vermoeidheid in de spieren tevoorkomen. Met Beta Alanine kun je blijven doorgaan. Het vergrote uithoudingsvermogen in de spieren komt doordat Beta Alanine de opbouw van melkzuur in de spieren voorkomt.

Arginine AKG – het populaire aminozuur van dit moment.Het aminozuur arginine is een voorloper van NO (Nitric Oxide). Dit belangrijke aminozuur zorgt voor sneller herstel van spierweefsel, verbetert de opname van eiwitten en geeft een pomp met trainen. Arginine heeft ook een positieve invloed op het afslankproces.

Synephrine HCL – de werking van Syneprine lijkt op die van Efedra maar dan milder.
Het heeft een krachtig energiek effect en verhoogt tevens de stofwisseling vooreen verhoogde vetverbranding tijdens de training.

Caffeine – wordt in de sport gebruikt om de vetafbraak testimuleren, om vermoeidheidsverschijnselen te onderdrukken waardoor een sporter beter en langer kan presteren, en vanwege de stimulerende werking. Onderzoekheeft uitgewezen dat caffeïne al vanaf een betrekkelijk lage dosering tot prestatieverbetering kan leiden.

Vitamine B12 - is essentieel voor de aanmaak van rodezuurstofrijke bloedcellen. Methyl B12 bevordert daarnaast de stowisseling vanvoedingsstoffen, een gezond zenuwstelsel en gezonde slaap.

Niacinamide – is populair bij bodybuilders omdat het de volheid en zichtbaarheid van de spieren verbetert. Niacinamide helpt ook bij de energieproductie in je lichaam en bevordert de werking van het zenuwstelsel.

N-Acetyl Tyrosine - dit aminozuur helpt overtraining tevoorkomen door geestelijke en lichamelijke vermoeidheid uit te stellen, het verhoogt de alertheid, verhoogt concentratie en het gevoel van welzijn.

C4 Extreme delivers - Keiharde spiermassa, onvoorstelbare spierpomps, waanzinnige kracht en energie!

Mix per dosering 1 maatschep in 200ml water of vruchtensap.
Inname 20-30 minuten voor de training.

 

WAARSCHUWING

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voedingssupplementen combineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan uw huisarts. Bewaren op een koele en droge plaats. Bewaren buiten bereik van kinderen. Tot een gezonde levensstijl behoort ook gevarieerde voeding.

 1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Rating